❤ JUURI NYT: 25% ALENNUS JULISTEISTA!
(Voimassa 31. lokakuu)

Miksi sinulla on tietosuojakäytäntö?

Aikoina, jolloin digitaalinen tieto on niin suuri osa monien ihmisten elämää, on tärkeää ottaa yksityisyyden suoja ja tietosuoja vakavasti. Jätämme usein tietoja, joita eri palvelut voivat käyttää joko internetsivustoilla, mobiilisovelluksissa tai muilla menetelmillä. Tätä varten meille on erittäin tärkeää, että Hambedo, että luotatte täysin siihen, että teemme kaikkemme suojataksemme henkilötietojasi. Meille henkilötiedot eivät ole hyödyke - se on osoitus luottamuksesta.

Tässä tietosuojakäytännössä kerromme mahdollisimman selkeästi, miten käsittelemme ja käsittelemme tietojasi. Käytämme usein virallista kieltä, mutta yritämme yksinkertaistaa sitä aina kun se on mahdollista. Jos jotain on vielä epäselvää, kerro meille heti, jotta voimme työskennellä, jotta sivustomme mahdollisimman läpinäkyvä.

Henkilötietojen rekisterinpitäjä

Hambedo on rekisterinpitäjä, joka kerää sinusta seuraavien toimintojen yhteydessä: osto myymälästämme, tiedustelu meille tai muita tilanteita, joissa olet yhteydessä meihin.

Our contact information
Yhteystiedot

Osoite:
Hambedo
AB
Larsfridsvägen
9
302 50 Halmstad

Org:
559048-2633

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat korjata jotain, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen info@hambedo.com

Määritelmät

Henkilötietojen rekisterinpitäjä

Luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, viranomainen, laitos tai muu yhteisö, joka joko yksin tai koordinoidusti muiden kanssa määrittää henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

Henkilötietojen assistentti

Luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, viranomainen, laitos tai muu yhteisö, joka käsittelee henkilötietoja henkilötietojen rekisterinpitäjän puolesta.

Henkilötietoja

Viittaa kaikkiin tietoihin, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön, joka elää tällä hetkellä. Tunnistettavissa oleva luonnollinen henkilö on henkilö, joka voidaan tunnistaa suoraan tai välillisesti esimerkiksi nimellään, sosiaaliturvatunnuksellaan, kuvallaan jne.

Käsittely

Viittaa menettely tai menettelyjen yhdistelmä, joka käyttää henkilötietoja tai henkilötietojoukkoja. Nämä menettelyt, jotka voivat olla automaattisia tai joita ei voi automatisoida, sisältävät toimintoja, kuten tietojen keräämistä, rekisteröintiä, organisaatiota, jäsentämistä, tallentamista, käsittelyä tai muokkaamista, tuotantoa/kopiointia, lukemista, käyttöä, luovuttamista (siirtämällä, levittämällä tai muulla tavalla), luomaan, säätämään tai yhdistämään, rajoittamaan, poistamaan tai tuhoamaan.

Arkaluonteiset henkilötiedot

Viittaa henkilötietoihin, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa tai erityistä huolta rekisteröidylle, jos niitä luovutetaan. Esimerkkejä tällaisista tiedoista ovat: erityiset henkilötietoluokat (määritelty jäljempänä), luottokorttinumerot ja muut taloudelliset tiedot, sosiaaliturvatunnus ja sijaintitiedot.

Henkilötietojen erityisluokat

Viittaa tiettyihin henkilötietojen muotoihin, jotka paljastavat tietoja, kuten rotuun tai etniseen alkuperään, poliittisiin näkemyksiin, uskonnolliseen tai filosofiseen vakaumukseen sekä ammattiyhdistysjäsenyyksiä. Muita tähän luokkaan kuuluvia tietoja voivat olla geneettisten tai biometristen tietojen käsittely luonnollisen henkilön yksilöimiseksi sekä terveys- tai fyysiset tiedot. Tietyt henkilötietoluokat voivat sisältää myös henkilön seksuaaliseen historiaan tai seksuaaliseen suuntautumiseen liittyviä tietoja.

Tietosi

Alla olevassa taulukossa olemme koonneet luettelon, joka sisältää käsiteltävät henkilötiedot. Kerromme myös, miksi käsittelemme tietoja, minkä ajan, ja miksi teemme niin.

Lähde: Uutiskirje

Mitä: Nimi ja sähköposti

Syy: Markkinointi

Oikeusperusta: Suostumus

Kesto: Niin kauan kuin ilmaiset kiinnostusta

Lähde: Verkkosivusto

Mitä: Nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero

Syy: Tilausten käsittely ja toimittaminen

Oikeusperusta: Sopimuksen täyttäminen

Kesto: Niin kauan kuin olet asiakas tai enintään 3 vuotta

Lähde: Mail

Mitä: Nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero

Syy: Yhteydenpito kanssasi ennen tapahtumaa, sen aikana ja sen jälkeen

Oikeusperusta: Ostosopimuksen täyttäminen

Kesto: Enintään 3 vuotta, sitten automaattinen poisto

Lähde: Rahoitusjärjestelmät

Mitä: Nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero

Syy: Tilaukset, laskutus ja kirjanpito

Oikeusperusta: Ruotsin kirjanpitolaki (Bokföringslagen)

Kesto: Kuluva vuosi plus 7 vuotta

Lähde: Puhelinjärjestelmä

Mitä: Puhelinnumero

Syy: Yhteydenpito kanssasi ennen tapahtumaa, sen aikana ja sen jälkeen

Oikeusperusta: Sopimuksen täyttäminen

Kesto: Enintään 1 vuosi, sitten automaattinen poisto

Lähde: Ostomallit

Mitä: Nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ostoksesi

Syy: Auttaa löytämään tuotteita, jotka sopivat sinulle

Oikeusperusta: Suostumus

Kesto: Niin kauan kuin olet asiakas tai enintään 3 vuotta

Mitkä ovat oikeusperustan perustelujen erot?

Tässä esittelemme muutamia eri syitä, joiden vuoksi käsittelemme henkilötietojasi. Tässä osiossa tehdään selväksi, miten tällaiseen tietojenkäsittelyän sovelletaan oikeusperustaamme.

Sopimuksen täyttäminen

Kun teet ostoksen, on meidän vastuullamme toimittaa nämä tuotteet. Tämän vastuun täyttämiseksi tarvitsemme sinulta joitakin henkilötietoja; nämä tiedot on ehkä luovutettava muille osapuolille toimituksen ja tilauksesi viimeistelemiseksi.

Ruotsin kirjanpitolaki (Bokföringslagen)

Kirjanpitomme ja kirjanpitomme oikeellisuuden ja johdonmukaisuuden säilyttämiseksi meidän on tallennettava tiettyjä tietoja. Käytämme näitä tietoja tiliemme vahvistamiseen.

Muut lait kuin GDPR

Aivan kuten Ruotsin kirjanpitolaissa, on muitakin lakeja, jotka saattavat edellyttää, että tallennamme tai välitämme henkilötietoja.

Suostumusta

Ostoksesi tai muun toimintasi yhteydessä annat meille suostumuksesi siihen, että voimme lähettää sinulle uutiskirjeitä ja muita tietoja. Tällaiset tiedot voivat saapua postitse tai erilaisten digitaalisten kanavien kautta. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Helpoin tapa tehdä tämä on purkaa itsesi postituslistaltamme. Kun olet rekisteröimätön, poistamme kaikki tiedot, joita emme tarvitse edellä mainituista oikeudellisista syistä.

Keitä ovat luotetut osapuolet, jotka sallimme pääsyn henkilötietoihisi?

Joskus voimme välittää henkilötietojasi muille osapuolille. Tämä voidaan tehdä muutamista syistä, joista useat on lueteltu alla. Joskus vastaanottajat ovat itsenäisesti vastuussa henkilötiedoista (toimivat henkilötietojen rekisterinpitäjinä); Tämä tarkoittaa, että he ovat itsenäisesti vastuussa siitä, miten ne käsittelevät edelleen kaikkia henkilötietoja. Muina aikoina he toimivat yksinomaan henkilötietoavustajina; Tässä tapauksessa niitä sitovat erityissopimukset henkilötietojesi käsittelystä käyttöehtojemme mukaisesti. Henkilötietojen avustajat (pda) ja henkilötietojen rekisterinpitäjät (pdc) auttavat meitä täyttämään sopimuksemme sinulle sekä markkinoimaan yritystämme ja tarjoamaan erilaisia palveluitamme ja tuotteitamme. Annamme muita henkilötietoja vain lain niin vaatiessa, jos olet aiemmin antanut suostumuksesi tai täyttämään sopimusvelvoitteemme (eli täyttämään sopimussopimuksen, kuten oston), tai tiettyihin markkinointitarkoituksiin.

Lähde: Oikeusviranomaiset (esim. veroviranomainen, tilastokeskus jne.)

Perustelut: Syyt, joiden vuoksi kyseisellä organisaatiolla on laillinen oikeus pyytää

Oikeusperusta: Muut lait kuin GDPR

PDC:n ja/tai PDA:n käyttö: PDC

Lähde: Maksu- ja luotonantajat (esim.

Perustelut: Maksukyvyn varmistaminen

Oikeusperusta: Sopimuksen täyttäminen

PDC:n ja/tai PDA:n käyttö: PDC

Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksuvaihtoehtoja, välitämme Klarnalle tiettyjä henkilökohtaisia tietojasi, kuten yhteystietoja ja tilaustietoja, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksuvaihtoehtoihinsa, ja räätälöidäksemme maksutavat sinulle. Yleisiä tietoja Klarnasta löydät Täällä. Henkilötietojasi käsitellään sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja Klarnasin tietojen mukaisesti. tietosuojaselosteen mukaisesti.

.

Lähde: Toimitusedustajat (esim.

Perustelut: Tilauksen toimittaminen

Oikeusperusta: Sopimuksen täyttäminen

PDC:n ja/tai PDA:n käyttö: PDC

Lähde: Uutiskirje

Perustelut: Markkinointi

Oikeusperusta: Suostumus

PDC:n ja/tai PDA:n käyttämä: PDA

Lähde: Mediatoimistot ja mainostoimistot

Perustelut: Markkinointi

Oikeusperusta: Suostumus

PDC:n ja/tai PDA:n käyttämä: PDA

Lähde: Verkkosivusto ja muut IT-palveluntarjoajat

Perustelut: Tilausten hallinta ja toimittaminen

Oikeusperusta: Sopimuksen täyttäminen

PDC:n ja/tai PDA:n käyttö: Niin kauan kuin olet asiakas tai enintään kolme vuotta

Lähde: Tulostaminen

Perustelut: Markkinointi

Oikeusperusta: Suostumus

PDC:n ja/tai PDA:n käyttämä: PDA

Lähde: Yrityksen myynti

Perustelut: Jotta voidaan tarjota oikeudenmukainen ja täsmällinen

Oikeusperusta: Muut lait kuin GDPR

PDC:n ja/tai PDA:n käyttämä: PDA

Tietorekisteri

Hambedo tekee kovasti töitä varmistaakseen, että kaikki sinusta keräämämme tiedot ovat oikein. Jos uskot, että tiedoissasi on virheitä, voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa, jotta se voidaan korjata. Jos haluat raportin siitä, mitä tietoja olemme rekisteröineet sinusta, voit myös pyytää rekisteriotteen, joka näyttää, miten käsittelemme tietojasi.

Poisto

Jos haluat poistaa henkilötietosi, sinulla on oikeus tehdä tällainen pyyntö. Tämän lisäksi poistamme kaikki henkilötietosi, joita emme ole laillisesti velvollisia säilyttämään (perustuen lakeihin, jotka ovat voimassa ennen gdpr:tä). Poistaminen on kuitenkin tehokas vaihtoehto; se voi vaikeuttaa tulevaa viestintäämme, koska on olemassa vaara, että yhteydenottoon tarvittavia tietoja ei enää ole tai että ne eivät ole käytettävissämme.

Miten keräämme tietoja sinusta?

Käytämme henkilötietojasi monin tavoin. Yleisin tapa, kun vierailet verkkosivustollamme ja/tai teet ostoksen. Joskus tietoja kerätään kuitenkin muiden kanavien kautta, kuten verkkosivustomme toiminnan analysointityökalujemme kautta.

Evästeet, uudelleenkohdentaminen jne.

Jotta voit kirjautua sivustollemme ja tehdä ostoksen, sinun on hyväksyttävä evästeemme.

Evästeet ovat pieni tekstitiedosto tallennetaan tietokoneeseen, mobiililaitteeseen jne. Sinulta kysytään aina, hyväksytkö tallennettavat evästeet. Käytämme evästeitä analysoidaksemme sivustomme verkkoliikennettä. Voit poistaa nämä evästeet milloin tahansa ja voit myös asettaa internet-selaimesi hylkäämään automaattisesti kaikki evästeet.

Käytämme evästeitä tutustuaksemme ihmisiin, jotka ovat vierailleet sivustollamme milloin tahansa. Käytämme niitä räätälöidäksemme tarjouksiamme seuraamalla, mitä olet klikannut. Tämän kautta voimme myös esittää tietoja ja tarjouksia sinulle muilla verkkosivustoilla.

Käytämme sekä omia evästeitämme että kolmansien osapuolten evästeitä.

Turvallisuus

Pyrimme tarjoamaan kattavan turvallisuuden kaikissa teknisissä ja organisatorsissa järjestelmissämme. Varmistamme, että vain valtuutetut henkilöt ja kumppanit, joilla on toimivalta, voivat käyttää tietojasi. Salaamme tietosi aina kun mahdollista.

Kolmannet maat

Hambedo ei periaatteessa ole yhteyksiä niin sanottuihin kolmansiin maihin (eli EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin). Jos meidän on jostain syystä siirrettävä henkilötietoja kolmansiin maihin, Hambedo ryhtyvät kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin ja noudattavat kaikkia tarvittavia lakeja varmistaaksemme, että henkilötietosi pysyvät turvassa.

Ykköslaatua Paperi ja kehykset
Ilmainen toimitus yli 39 € tilauksille
Ainutlaatuiset taiteilijat Ympäri maailmaa
100% turvallinen kassa Turvallinen kassa Klarnan avulla