• Julisteet - EU Ecolabel, FSC®
Item 1 of 3
Julisteet - EU Ecolabel, FSC®
Ilmainen toimitus yli 39 € tilauksille
TOIMITETAAN 2-4 ARKIPÄIVÄSSÄ

2JULISTEETA 1: N HINNALLA*

* (Tarjoamme edullisimman). Tarjous on voimassa 16/6. 

Ostoehdot

1. Ostot

Tilauksen yhteydessä tehdään sopimus kyseisestä ostosta vasta, kun Hambedo vahvistaa tilauksen sähköpostitilausvahvistuksella. Hambedo-tietokanta luo tilausvahvistuksen automaattisesti ilman manuaalista tarkistusta. Jos kyseessä on virhe, kuten (mutta ei rajoittuen) hinta, toimitusaika jne.,
pidättää itsellään oikeuden korjata tämän jälkikäteen.

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit tehdä hyväksytyn tilauksen sivustollamme.

Hambedo pidättää oikeuden korjata mahdolliset tulostusvirheet. Kaikkia kuvatietoja on pidettävä esimerkkikuvituksena. tuotteiden ulkonäkö ja kunto eivät ole taattuja kuin esimerkkikuva.

2. Hinta

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 25%. Kun tilaus vahvistetaan, hintoja voidaan muuttaa vain hambedon määräysvallasta ulkopuolisissa olosuhteissa, kuten (mutta ei rajoittuen) merkittäviä muutoksia raaka-aineiden hinnassa, valuuttamuutoksissa tai alv:n muutoksissa.

3. Toimitukset – Toimitusaika

Toimitus on ilmainen yli 399 EUR tilauksille. Muissa tilauksissa toimitus on 6.95 EUR.

Toimitukset lähetetään DHL:n kautta tai postitse. Toimitusaika on tyypillisesti 2–5 arkipäivää.

Kuljetusriski:
Otamme vastuun kuljetuksen aikana lähetyksen riskeistä eli vaarasta, että tavarat vahingoittuvat tai katoavat kuljetuksen aikana varastostamme toimituspaikkaan. Otat riskin kaikista palautuslähetyksistä meille.

Ratkaisemattomat hajut:
Jos et lunasta pakettiasi, pidätämme oikeuden veloittaa enintään 200 kruunun maksun toimitus- ja toimituskuluistamme.

4. Maksuvaihtoehdot

Hambedo raportoi kaikki hinnat sisältävät alv: n. Toimituskulut ovat voimassa. Muita veroja tai maksuja ei lisätä tilauksen yhteydessä.

Kaikki maksut ja hyvitykset suoritetaan maksupalveluntarjoajamme Klarnan kautta.

Hyvitykset tehdään 14 arkipäivän kuluessa palautuspyynnön vastaanottamisesta ja hyväksymisestä.

Kaikki väärät tai vilpilliset määräykset ilmoitetaan poliisille; annamme kaikki olennaiset tiedot, kuten IP-numerot ja muut asiaankuuluvat tiedot.

Yhteistyössä Klarna Bank AB:n (publ), Sveavägen 46, 111 34 Tukholman, Ruotsin kanssa, tarjoamme sinulle seuraavat maksutavat. Maksu suoritetaan Klarnalle.

 • Maksa [14] päivinä: Maksuaika on 14 päivää tavaroiden tai lippujen tai lippujen toimituksesta/ palvelun saatavuuspäivästä. Löydät täydelliset ehdot markkinoille, joilla tämä maksutapa on saatavilla täältä:  Yhdistynyt kuningaskunta Saksa Ruotsi Norja Tanska Suomi Itävalta Sveitsissä ja  Alankomaat .
 • Rahoitus: Klarnan rahoituspalvelun avulla voit maksaa ostoksesi joustavina tai kiinteinä kuukausierissä kassalla ilmoitettujen ehtojen mukaisesti. Maksuerän maksu erääntyy kunkin kuukauden lopussa klarnan erillisen kuukausilaskun toimittamisen jälkeen. Lisätietoja Slice Se sisältää ehdot ja standard Euroopan kulutusluottotiedot löydät täältä markkinoilla, joilla tämä maksutapa on saatavilla:  Itävalta Yhdistynyt kuningaskunta Saksa Ruotsi Norja Tanska ja  Suomi .
 • Suora pankkisiirto: Saatavilla Saksassa, Itävallassa, Belgiassa, Italiassa, Espanjassa, Puolassa ja Alankomaissa. Tiliäsi veloitetaan heti tilauksesi asettamisen jälkeen.
 • Suoraveloitus: Tiliäsi veloitetaan palvelun tavaroiden tai lippujen/saatavuuspäivän jälkeen tai, jos kyseessä on tilaus ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Sinulle ilmoitetaan päivämäärästä (päivämäärästä) sähköpostitse.
 • Korttimaksut: Saatavilla Ruotsissa, Saksassa ja Itävallassa. Summa varataan kortillesi, ja se veloitetaan sen jälkeen, kun tavarat tai liput/ saatavuuspäivä palvelun. Tilauksen tapauksessa summa veloitetaan ilmoitettujen määräaikojen mukaisesti.

  Maksutavat Maksa [14] päivinä, Slice It ja suoraveloitus ovat käytettävissä vain, jos luottoarvio on positiivinen. Tätä tarkoitusta varten, tilausprosessin ja ostoksesi käsittelyn aikana, välitämme tietosi osoitteeseen ja luottotarkastukseen Klarnalle. Voimme tarjota sinulle vain käytettävissä olevia maksutapoja luottos check -tuloksen perusteella.

  Yleistä tietoa Klarnasta ja käyttäjäehdoista maittain löytyvät osoitteesta klarna.com. Henkilötietojasi käsitellään sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja Klarnasin tietosuojalausunnon tietojen mukaisesti.

5. Peruuttamisoikeus ja avoin osto 30 päivän ajan

Kun asiakkaat ostavat tavaroita Hambedo AB:ltä, he voivat käyttää peruuttamisoikeuttaan (oikeus palauttaa tavara tai peruuttaa ostosopimus) kaikkien asiaa koskevien lakien, kuten (2005:59) Ruotsin etäsopimuslain(Distansavtalslagen)tai muiden sovellettavien lakien mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus peruuttaa ostoksesi lähettämällä viesti Hambedo AB:lle hyväksyttyjen kanavien kautta 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta (tämä 14 päivän määräaika on peruuttamisoikeutesi käytön määräaika).

Lisäksi Hambedo AB tarjoaa avoimen ostoajan 30 päivää.

Jos haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi, ota yhteyttä Hambedo AB:hen. Helpoin tapa ottaa yhteyttä Hambedo AB:hen on Hambedo AB:n verkkosivujen "oma tilisi" -sivulla. Tällä sivulla voit luoda palvelupyynnön ja saada palautusnumeron. Palautusnumeron tarkoituksena on helpottaa tunnistamista ja
palauttamisen yhteydessä. Voit myös ilmoittaa Hambedo AB:lle aikomuksestasi peruuttaa ostosta täyttämällä ruotsinkuluttajavirastolta (Konsumentverket). Tämä lomake tulee postittaa Hambedo AB:lle. Lomake löytyy täältä:
http://publikationer.konsumentverket.se/sv/publikationer/lagarregler/lagar/2angerblankett.html.
Lähetä tämä lomake Hambedo AB:lle alla olevan otsikon "Ota yhteyttä" alla olevan osoitteen kautta.

Peruuttamisoikeuttasi käyttäessäsi kaikki tavarat on palautettava Hambedo AB:lle 14 päivän kuluessa siitä, kun olet ilmoittanut Hambedo AB:lle aikomuksestasi käyttää tätä oikeutta.

Summa, jonka olet maksanut tavaroista, mukaan lukien alkuperäiset toimituskulut, palautetaan 14 päivän kuluessa siitä, kun Hambedo AB on saanut ilmoituksen aikomuksestasi käyttää peruuttamisoikeuttasi, edellyttäen, että Hambedo AB on vastaanottanut tietyn tuotteen kyseisessä määräajassa tai että on esitetty jokin todiste siitä, että tavarat on lähetetty asianmukaisesti. Palautetut summat voidaan myöntää eri tavalla kuin alun perin käytetty maksutapa.

Sinulla on oikeus tutkia tavarat siinä määrin kuin on tarpeen kyseisten tavaroiden ominaisuuksien tai toimintojen määrittämiseksi. Saatat kuitenkin joutua korvaamaan Hambedo AB:lle kaikki tällaisen tarkastuksen aiheuttamat tavaroiden poistot. Tällainen korvaus voi olla tarpeen, jos tuote on
käyttää tai käsitellä enemmän kuin oli tarpeen sen ominaisuuksien tai toimintojen määrittämiseksi. Tämä kompensaatio voi olla nimikkeen kokonaismyyntihinta.

6. Valitukset

Ruotsin kuluttajamyyntilain(Konsumentköplagen)mukaan asiakkaalla on oikeus tehdä valitus kolmen (3) vuoden ajan tavaran vastaanottamisen jälkeen. Hambedo AB noudattaa Ruotsin kuluttajamyyntilakia ja tarjoaa asiakkaillemme yhden vuoden takuun.

Hambedo tarkastaa jokaisen lähetyksen ennen sen lähettämistä. Jos tuote on edelleen vahingoittunut tai se on lähetetty väärin sen saapuessa, sitoudumme korjaamaan virheen maksutta.

Korvaamme tuotteet, jotka olemme havainneet olevan virheellisesti lähetettyjä tai vahingoittuneita.

Jos palautus on voimassa, Hambedo AB maksaa palautuskulut. Jos kuitenkin tilasit enemmän tavaroita kuin palauttamasi, Hambedo ei ole vastuussa koko toimituskulun palauttamisesta.

Kiistatilanteessa noudatamme Ruotsin kuluttajariitalautakunnan(Allmänna reklamationsnämnden)suosituksia.

7. Henkilötiedot

Hambedo AB käsittelee asiakkaan tilauksen tai verkkosivuston vierailun yhteydessä henkilötietoja sovellettavan tietosuojalainsäädännön ja tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lisätietoja tietosuojakäytännöstämme/ henkilötietokäytännöstämme saat napsauttamalla tätä.

8. Takuu

Hambedo AB myy kaikki tuotteet yhden vuoden takuulla. Tuotteen takuu koskee takuuaikana ilmeneviä toimintahäiriöitä. Lasku-/takuutodistus on yksinkertaisuuden vuoksi sama asiakirja. Tämä asiakirja toimitetaan osana tilaustasi. Säilytä tämä asiakirja
takuun käynnistämiseksi tai valituksen tekemiseksi.

9. Toimitusviiveet

Jos tilauksen toimittamisessa ilmenee viivästys, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse. Asiakkailla on oikeus peruuttaa ostot toimitusviiveiden yhteydessä. Teemme kaikkemme täyttääksemme tilauksesi. Voi kuitenkin olla tilanteita, jotka tekevät tilauksen täyttämisen mahdottomaksi, esimerkiksi silloin, kun tavarantoimittajamme eivät pysty täyttämään meille antamiaan sitoumuksia. Tällaisissa tapauksissa pidätämme oikeuden vapauttaa itsemme kaikesta asiakkaalle maksettavasta korvauksesta toimituksen viivästymisestä.

10. Anteeksiannettavat sopimusrikkomukset (ylivoimainen este)

Sopimusrikkomusta voidaan perustella, jos siinä määrätyn sopimuksen tai siinä määritellyn toiminnan toteuttamiskykyä haittaa seikka, joka ei ole toimivan osapuolen määräysvallassa. Nämä rikkomukset koskevat toimintaa, jota osapuoli ei olisi voinut kohtuudella ottaa huomioon yleisesti tai sopimuksen tekohetkellä; se koskee myös olosuhteita, joiden seurauksia ei olisi voitu kohtuudella välttää tai voittaa. Esimerkkejä tästä ovat (mutta eivät rajoitu): sotatoimet, luonnonkatastrofit, työlakot, liikenneonnettomuudet, kolea sää ja tulipalo.

Jos este on vain väliaikainen, sopimusrikkomusta voidaan perustella niin kauan kuin se on kohtuullista, kun otetaan huomioon esteen vaikutukset, jotka haittaavat osapuolen kykyä täyttää sopimussopimuksensa.

Hambedo AB ei vastaa toimitusviiveistä aiheutuvista lisäkustannuksista.

11. Osoite ja sopimusehdot

Hambedo AB
Olofsdalsvägen 10
302 41 Halmstad
Orgn nro: 559048-2633
ALV: SE559048263301

E-post: info@hambedo.com

  Item 1 of 0
  Julisteet - EU Ecolabel, FSC® Tuotettu Ruotsissa
  Ilmainen toimitus yli 39 € tilauksille
  Ainutlaatuiset taiteilijat Ympäri maailmaa
  Turvalliset Maksut Maksat turvallisesti Klarnan avulla