Ykköslaatua
Ilmainen toimitus yli 39 € tilauksille
Nopea toimitus

Palautukset

Kuinka palautan tuotteen?

Ota meihin yhteyttä ja saat sähköpostiin ohjeet tuotteen palauttamiseksi. Jos palautat tuotteen tavallisen palautusajan kuluessa, olet vastuussa palautuksen toimituksesta. Jos palautettava tuote on vikaantunut, vaurioitunut tai tuotteessa on muita ongelmia, me maksamme palautuksen toimituksen. Palautuksista peritään 15.95 € maksu, joka vähennetään hyvityksestä.

Voinko vaihtaa tuotteen?

Emme valitettavasti voi tehdä vaihtoja suoritetuista tilauksista. Voit kuitenkin palauttaa tuotteen tavallisen palautusajan kuluessa ja korvata tilauksesi haluttuun tuotteeseen.

Kuinka teen valituksen viallisesta tai vahingoittuneesta tuotteesta?

Jos sinulla on ongelmia tuotteen kanssa, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua parhaamme mukaan asian ratkaisemiseksi. Muista aina syöttää tilausnumerosi, artikkelin numeroja asiakkaan nimi valitukseen. Voit ottaa myös kuvan tuotteesta, sillä se usein auttaa meitä ratkaisemaan ongelman nopeammin.

Kuinka hyvitykset käsitellään?

Kaikki hyvitykset käsitellään maksuntarjoajamme Klarnan kautta. Jos olet maksanut tuotteesi suoraan kuten luottokortilla, rahat palautetaan tavallisesti samalla maksutavalla.

Onko minulla oikeus peruutukseen? Mikä on palautusaika?

Asiakkaana sinulla on oikeus peruuttaa osto 14 päivän kuluessa. Lisäksi Hambedo AB tarjoaa 30 päivän avoimen ostojakson. Tämän ajan aikana sinulla on oikeus ja mahdollisuus tarkastaa tuote ennen sen palauttamista. Lisätietoa löydät meidän ostoehdoista.

KUINKA VOIMME AUTTAA?

Etkö löydä kysymystäsi? Ota yhteyttä ja me autamme!

OTA YHTEYTTÄ
Ykköslaatua Paperi ja kehykset
Ilmainen toimitus yli 39 € tilauksille
Ainutlaatuiset taiteilijat Ympäri maailmaa
Turvallinen maksutapa Maksat turvallisesti Klarnan avulla