• Julisteet - EU Ecolabel, FSC®
Item 1 of 3
Julisteet - EU Ecolabel, FSC®
Ilmainen toimitus yli 39 € tilauksille
TOIMITETAAN 2-4 ARKIPÄIVÄSSÄ

2 JULISTEETA 1: N HINNALLA*

* (Tarjoamme edullisimman). Tarjous on voimassa 21/7.  

Planeetat

Tutustu planeettajulisteidemme kategoriaan löytääksesi inspiroivia aiheita sisustukseesi tai luo ainutlaatuinen kuvaseinä.
Universumiaiheilla voit luoda kotiisi ajatonta kauneutta, joka ilahduttaa sinua vuosia!

Planeetan julisteet!

Planeetoilla varustetut julisteet tarjoavat valikoiman erilaisia ​​tyylejä ja aiheita, joten ne ovat täydellinen lisä sisustukseen.

Nämä julisteet ovat sekä toimivia että tyylikkäitä, ja ne voidaan helposti yhdistää muihin eri luokkiin kuuluviin julisteisiin luodakseen ainutlaatuisen ja persoonallisen kuvaseinän.
Planeettajulisteiden kategoriastamme löydät kaiken yksityiskohtaisista kuvituksista moderniin graafiseen taiteeseen, kaikki trendikkäällä ja ajankohtaisella suunnittelulla, joka sopii erilaisiin huoneisiin ja sisustustyyleihin.

Valitsemalla planeettajulisteet seinäkoristeeksi, sinun ei enää tarvitse huolehtia taiteellisista valinnoista kotona. Voit yksinkertaisesti valita suosikkiaiheesi, koota kuvaseinän oman makusi mukaan ja näin luoda huoneen, josta olet aina haaveillut.
Antaaksesi seinäkoristeellesi viimeisen ainutlaatuisen silauksen, voit yhdistää julisteesi planeetoihin tyylikkäillä kehyksillä ja muilla yhteensopivilla lisävarusteilla luodaksesi täydellisen ja harmonisen kokonaisuuden.

Mutta mikä planeetta oikein on?
Planeetta määritellään taivaankappaleeksi, joka liikkuu kiertoradalla tähden ympärillä, jolla on tarpeeksi massaa ollakseen lähes pyöreä ja hallitsee ympäristöään.
On tärkeää huomata, että jos massa on tarpeeksi suuri ydinfuusion tapahtumiseen, taivaankappale luokitellaan tähdeksi eikä planeetalle.

Voit täydentää planeettajulisteitasi kehyksillä valitsemalla laajasta valikoimasta sisustustyyliisi sopivat vaihtoehdot ja luomaan yhtenäisen estetiikan koko kotiisi.
Tarjoamme kehyksiä eri väreissä ja materiaaleissa toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Ajattoman ja tyylikkään ilmeen saamiseksi voit valita puukehykset väreissä, kuten valkoinen, musta ja tammi. Nämä kehykset antavat luonnollisen tunnelman ja täydentävät monia erilaisia ​​sisustustyyppejä.
Valkoinen puukehys voi antaa julisteillesi kevyen ja ilmavan tunnelman, kun taas musta kehys voi luoda dramaattisemman vaikutelman. Tammikehykset antavat huoneeseesi lämpimän ja kutsuvan tunnelman ja täydentävät puisia yksityiskohtia sisustuksessasi.

Jos haluat lumoavamman tunnelman, voit valita metallikehykset väreissä, kuten kullan ja hopean. Nämä kehykset lisäävät julisteihisi ylellistä ja eleganttia tunnelmaa ja voivat olla erinomainen valinta hienostuneen tunnelman luomiseen kotiisi. Kultainen kehys voi lisätä julisteihisi lämmintä ja hehkuvaa tunnelmaa, kun taas hopeakehys voi lisätä modernia ja eleganttia tunnelmaa.

Riippumatta siitä, minkä tyyppisen kehyksen valitset, voit olla varma, että se parantaa planeettajulisteidesi ulkoasua ja antaa niille ammattimaisen ja kiillotetun viimeistelyn.
Tutustu kehysvalikoimaamme tänään ja löydä täydelliset kehykset, jotka täydentävät sisustustasi ja esittelet julisteitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

    Item 1 of 0
    Julisteet - EU Ecolabel, FSC® Tuotettu Ruotsissa
    Ilmainen toimitus yli 39 € tilauksille
    Ainutlaatuiset taiteilijat Ympäri maailmaa
    Turvalliset Maksut Maksat turvallisesti Klarnan avulla