• Julisteet - EU Ecolabel, FSC®
Item 1 of 3
Julisteet - EU Ecolabel, FSC®
Ilmainen toimitus yli 39 € tilauksille
TOIMITETAAN 2-4 ARKIPÄIVÄSSÄ

2JULISTEETA 1: N HINNALLA*

* (Tarjoamme edullisimman). Tarjous on voimassa 16/6. 

Vihreät kasvit

Tervetuloa maailmaan, jossa voit sanoa hyvästit kasveille ja kasveille unohdetuille kasveille ja sen sijaan tervetuloa julisteille, joissa on lehtiä ja vihreitä kasveja! Näistä julisteista tulee uusia kumppaneitasi, jos sinulla on vaikeuksia pitää oikeita kasveja hengissä. Koristelemalla kotisi lehti- ja kasvijulisteilla annat sille uuden elämän. Lisää väriä ja kauniita siluetteja, niin kotisi saa kokonaan uuden ilmeen ilman vaivaa!

Kasvitieteelliset julisteet - Lehdet ja kasvit

Tervetuloa Hambedon vehreään paratiisiin, jossa lehti- ja kasvijulisteemme tuovat Äitiluonnon eloisan kauneuden suoraan seinillesi.
Vihreiden kasvien julisteiden avulla sinun ei tarvitse huolehtia kasvien kuolemisesta. Julisteet, joissa on lehtiä ja vihreitä kasveja elävät pitkään ja tästä kategoriasta löydät motiiveja eri väreissä ja tyyleissä - sinun tarvitsee vain löytää ne, joista pidät!

Upeat taiteilijamme ovat omaksuneet vihreitä peukkujaan ja luoneet upeita teoksia, jotka esittelevät kasvikunnan ihmeitä ja monimuotoisuutta. Herkistä terälehdistä voimakkaisiin juuriin – lehdemme ja kasvijulisteemme ovat raitista ilmaa asuintilaasi. Kaivaa esiin näiden luomusten luonnollinen viehätys ja anna kotisi kukoistaa elämällä.

Astu Hambedon lehtien ja kasvien vehreään maailmaan, jossa rohkeat taiteilijamme ovat vangiksineet maan kasvitieteellisen aarteen olemuksen. Tarkkana yksityiskohtia ja rakkautta luontoon he ovat ikuistaneet mestarillisesti kasviston kaikissa muodoissaan. Leaf & Plant -julisteemme juhlistavat kiehtovaa tanssia kasvun ja rappeutumisen välillä ja muistuttavat meitä elämän jatkuvasti muuttuvasta luonteesta.

Lehdet ja vihreitä kasveja sisältävät julisteet antavat kotiisi rauhallisen auran, tietoisuuden tunteen ja ilman stressiä. Arjessa, jossa kaikki tapahtuu nopeasti ja kerralla, voi olla mukavaa tulla kotiin rauhalliseen kotiin, jossa on rento ilmapiiri ja jossa voit rentoutua.

Tee seinästäsi elävä kangas Hambedo Leaf & Plant -julisteilla. Täällä Hambedossa uskomme, että taiteen tulee uhmata konventioita ja sytyttää sielu. Jokaisella maalauksella juhlimme luonnon kestävyyttä ja rajattomia luovia mahdollisuuksia, joita syntyy, kun syleilemme villiä puoltamme. Kauniit lehtijulisteet, jotka piristävät päivääsi ja saavat seinäsi eloon. Ja jos haluat juhlia planeettamme villiä puolta, tutustu erityisiin kasvitieteellisen taiteen kokoelmiimme!

Oletko valmis kasvattamaan kotiisi kasvitieteellisen paratiisin?
Tutustu Hambedo-lehtien ja -kasvien julisteisiin ja löydä täydelliset kasvitieteelliset julisteet, joilla voit hoitaa olohuoneesi.
Älä pysähdy tähän – jatka matkaasi monipuolisen julistevalikoimamme läpi ja löydä lisää ainutlaatuisia luomuksia, jotka tuntuvat hyvältä kesyttämättömällä hengelläsi.
Tutustu kasvijulisteiden eloisaan maailmaan ja valitse tulosteet, jotka mielestäsi sopivat parhaiten kotiisi, ja luo sitten kuvaseinä, joka saa sinut tuntemaan sisäisen rauhan.

Joten mene eteenpäin ja kaivaudu sisään - anna luovuutesi kukoistaa!

    Item 1 of 0
    Julisteet - EU Ecolabel, FSC® Tuotettu Ruotsissa
    Ilmainen toimitus yli 39 € tilauksille
    Ainutlaatuiset taiteilijat Ympäri maailmaa
    Turvalliset Maksut Maksat turvallisesti Klarnan avulla