• Julisteet - EU Ecolabel, FSC®
Item 1 of 3
Julisteet - EU Ecolabel, FSC®
Ilmainen toimitus yli 39 € tilauksille
TOIMITETAAN 2-4 ARKIPÄIVÄSSÄ

3 JULISTEETA 2: N HINNALLA*

* (Tarjoamme edullisimman). Tarjous on voimassa 26/5.

Kasvitieteellinen

Kasvitieteelliset julisteet ovat yksi suosituimmista kategorioistamme.
Rakastatko kasveja, mutta sinulla on vaikeuksia saada ne kukoistamaan? Koristele seinäsi kasvitieteellisillä julisteilla!
Täältä löydät maalauksia kuivatuilla kasveilla, julisteita vihreillä lehdillä ja julisteita palmuilla.

KASVITEKNISET JULISTEET KUKKIA, KAKTUSTA JA MUITA KASVEJA KOSKEVAT

Kasvitieteellisten aiheiden valikoimastamme löydät runsaan valikoiman maalauksia ja julisteita, jotka tekevät seinästäsi luonnollisen keitaan.

Kasvitieteellisen taiteen mahdollisuudet ovat todella rajattomat ja antavat sinulle luovan vapauden luoda ainutlaatuisia ilmeitä kotiisi. Voit luoda romanttisen kuvaseinän ruusuilla, pioneilla ja muilla kauniilla kukilla koristeltujen kuvien yhdistelmällä, jolloin huoneellesi tulee unenomainen ja lumoava tunnelma. Minimalistisemman skandinaavisen sisustuksen ystäville sopivat tyylikkäät mustavalkoiset kasvikuvitukset, jotka antavat kodin sisustukseen ajattoman ja tyylikkään ilmeen.

Kuivatut kasvit ja vihreät lehdet -julisteet ovat suosituimpia ja kysytyimpiä vaihtoehtojamme, ja ne sisältävät kaikkea kuivattujen kasvien ja vihreiden lehtien kuvauksista eloisiin kukkiin ja jännittäviin kaktuksiin.
Niiden ajaton viehätys ja monipuolisuus tekevät niistä erinomaisia ​​valintoja kaikenlaiseen sisustukseen.
Ruskean ja beigen sävyisillä väreillä kuivattuja kasveja sisältävät julisteet välittävät luonnollisen ja riisutun eleganssin tunteen, joka täydentää upealla tavalla skandinaavista sisustustyyliä.
Niiden ihanat sävyt sulautuvat sulavasti muihin sisustuselementteihin ja luovat harmonisen tunnelman huoneeseen.
Toisaalta vihreillä lehdillä varustetut julisteet antavat huoneeseen raikkaan ja eloisan tunnelman, ja ne täydentävät täydellisesti elävien kasvien luonnollisia vihreitä värejä.
Nämä julisteet eivät vain istu täydellisesti yksinään seinälle, vaan niitä voidaan myös yhdistää monimuotoiseksi kuvaseiniksi, jossa on muita aiheita.

Koristele huoneesi kauniilla vihreillä lehdillä, ihastuttavilla kasveilla ja kukilla luodaksesi harmonian ja hyvinvoinnin tunnelman kotiisi.
Kasvitieteelliset julisteet täydentävät sisustusta elävillä ruukkukasveilla ja -kukilla ja luovat tunteen luonnon kauneuden ympäröimästä.
Kasvitieteellisten asiakirjojen avulla et tarvitse vihreitä sormia oman sisäviidakon tai kauniin puutarhan luomiseen.

Niille, jotka haluavat seurata viimeisimpiä trendejä, kaktusmaalaukset, monstera-lehtijulisteet tai palmulehtimaalaukset ovat erinomainen valinta, koska ne antavat huoneeseen modernin ja trendikkään tunnelman eloisilla ja ainutlaatuisilla muodoillaan.
Keittiössä voit käyttää kasvitieteellisiä esineitä, joiden teema on mausteet ja vihannekset, inspiroimaan kulinaarisia seikkailuja ja luomaan kutsuvan ilmapiirin, jossa ruoanlaitosta tulee nautintoa.

Jos pidät maalaismaisesta ja rennosta tyylistä, kasvitieteelliset vintage-julisteet sopivat täydellisesti luomaan viehättävää ilmettä kesämökille tai maalaistaloon.
Voit luoda mielenkiintoisia kontrasteja yhdistämällä valokuvajulisteita vihreillä kasveilla eläviin kasveihin, mikä antaa tilaan dynaamisen ja eloisan tunnelman.

Monet julisteissamme kuvatuista kukista ja kasveista tunnetaan läsnäolostaan ​​Ruotsin luonnossa, kun taas toiset voivat olla harvinaisempia tai eksoottisempia. Tunnistatpa kukkien nimet tai et, julisteemme luovat varmasti ihanan luonnon ja hyvinvoinnin tunteen kotiisi.

Halusitpa sitten klassisista ruusuista, tyylikkäistä liljoista, viehättävistä pioneista tai mistä tahansa muusta kukkalajikkeesta, meillä on jotain, joka miellyttää makuusi ja sopii sisustukseen. Kukka-aiheemme on huolellisesti valittu ja suunniteltu antamaan sinulle ilon ja kauneuden tunnetta joka päivä vuodenajasta riippumatta. Julisteidemme avulla voit antaa suosikkikukkisi kukoistaa ja levittää kauneutta kotonasi ympäri vuoden.

Hambedosta löydät verkosta edullisen valikoiman kasvitieteellisiä maalauksia, jotka sopivat kaikenlaisiin koteihin ja sisustustyyleihin.

    Item 1 of 0
    Julisteet - EU Ecolabel, FSC® Tuotettu Ruotsissa
    Ilmainen toimitus yli 39 € tilauksille
    Ainutlaatuiset taiteilijat Ympäri maailmaa
    Turvalliset Maksut Maksat turvallisesti Klarnan avulla